Twenterand Run

Het was weer zo ver: de jaarlijkse Twenterand Run. Onze toppers waren er klaar voor om als eerste over de streep te komen. Weten hoe het verliep? Lees dan verder.

Voorbereiding op de Twenterand run

Er moesten natuurlijk ook de nodige voorbereidingen worden getroffen voor de Twenterandrun. Elke maandagmiddag doen onze toppers mee aan een bootcamp onder leiding van Tom Hallink. Deze bootcamp is vooral gericht op conditie, dus dat sloot perfect aan op de Twenterand Run.

In Bebo tenues gingen onze toppers klaar staan voor de start. Met acht man sterk stonden we klaar voor de strijd. 3, 2, 1 én go!

Resultaten Heren

De heren hebben Bebo goed op de kaart gezet door een snelle tijd te lopen! De mannen die voor Bebo liepen, waren ingedeeld in Bebo – 1. De mannen van team 1 hebben vijf kilometer gelopen in minder dan 30 minuten!

Uiteindelijk is het eerste team beland op de vierde plek. Het gaat er natuurlijk om dat het maximale uit het maximale is gehaald! En dat hebben onze heren zeker gedaan.

Resultaten dames

De dames van Bebo moesten natuurlijk ook laten zien waar ze van gemaakt waren. Dit team liep in een vliegensvlug tempo de hele 5 kilometer uit. Bebo -2 bestond uit alle vrouwelijke Bebo toppers die meeliepen. Zij hebben een gezamenlijke tijd neergezet van 1 uur en 18 minuten. Door deze plek hebben zij de tiende plek in het klassement behaald.

Contact

Neem contact op en kom ook bij Bebo werken. Wie weet lopen we de volgende Twenterand Run samen!