Onze cultuur

We doen het samen

De BeBo-cultuur

Onze werksfeer is ongedwongen, gezellig en ontspannen. Daar zijn we best trots op. Natuurlijk kunnen we knokken wanneer het druk is en zetten we alles op alles om klanten gelukkig te maken met een prachtige vloer. Je harde werken wordt altijd beloond, zodat je met plezier elke dag aan het werk gaat en het onderste uit de kan wil blijven halen.

Samen gaan we knallen

Als team geef je 100% om het beste resultaat te behalen. Lukt het even niet, omdat je een rotdag hebt? Geeft niks, je collega’s staan achter je. Tijdens de pauze kun je heel goed je frustratie uiten tijdens een fanatiek potje tafelvoetbal of even chillen in de loungehoek. De sfeer is heel open binnen de BeBo-muren, je kunt altijd je ei kwijt. Samen komen we eruit en gaan we elke dag knallen!

Onze missie

Als je bij BeBo komt werken, dan is het jouw missie om van elke klant een BeBo-fan te maken. Daarom zorgen we er voor dat jij zelf ook een BeBo-fan wordt! Dit doen we door te zorgen voor prettige omstandigheden, zoals een fijne werksfeer, een goed salaris, leuke teambuilding activiteiten en extraatjes. We zijn blij met jou als collega en dat laten we graag zien!

Net een stapje verder

Bij BeBo hebben we vaak eigenzinnige ideeën die soms net op het randje zijn of er overheen. Daardoor vallen we op in de markt. We stunten met ludieke acties voor onze klanten. Het kan best zijn dat het niet uitpakt zoals we hadden gehoopt, maar ook dat is niet erg. Volgende keer beter. Er werken hier immers mensen, geen machines. Heb jij dus een gaaf idee en vind je het leuk om buiten de lijntjes te kleuren? Pitch je idee dan vooral. Samen kunnen we er een perfect plan van maken!

Verschillend en toch gelijk

Bij BeBo vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Zo is de één uitbundig en aanwezig, de ander schittert liever op de achtergrond. Zo ontstaat er een mooie harmonie in het team. Ondanks alle verschillende persoonlijkheden, zijn we allemaal gelijk aan elkaar. Wij vinden elke collega belangrijk.

Flexibele werktijden

Heb je schoolgaande kinderen en moet je die ophalen of wegbrengen? Allemaal geen probleem. Wij zijn een grote voorstander van flexibele werktijden, zolang je jouw uren maar maakt.

Meer weten over onze cultuur? Kom eens langs in onze groothandel voor de particulier, dan ervaar je het direct!

Gezelligheid bij BeBo!

BeBo zorgt voor de beste werk omstandigheden. Je geniet van een gezellige werksfeer en te gekke teamfeestjes. Wil je mee met onze leuke uitjes, barbecues en activiteiten? Ga de uitdaging aan en solliciteer bij BeBo!