Specialismes

Want iedereen is speciaal

Specialismes

Het BeBo-team bestaat uit toppers die allemaal weer in iets anders uitblinken. Samen doen we elke dag ons best om klanten blij te maken. In welk specialisme voel jij je thuis?

Gastvrouw

Het begint allemaal bij de gastvrouw. De klanten die binnenkomen zien als eerste jouw stralende glimlach. Je bent representatief, sociaal, vlot en vriendelijk. Bij deze functie is nooit een dag hetzelfde. Zit gastvrijheid in jouw DNA? Solliciteer dan direct op de functie gastvrouw bij BeBo.

Medewerker betaalkantoor

In het balieteam bieden we twee functies: planning en administratie. We kijken bij welke functie jij het beste past, maar iemand van planning zal ook soms administratieve taken moeten uitvoeren en andersom. Denk je dat jij schittert in deze afwisselende baan? Solliciteer dan direct.

Verkoopmedewerker

Ben je proactief en vind je het leuk om veel klantencontact te hebben? Dan is de functie verkoopmedewerker perfect voor jou. Jij helpt de klanten in de winkel en vindt de beste vloer voor ze. Goede kennis over onze producten is een vereiste, maar no worries: je wordt goed ingewerkt. Sales-ervaring is een pré.

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker zorg je ervoor dat de juiste vloer op de juiste plek belandt. Je maakt de pallets klaar voor zending of voor de klanten die hun vloer komen afhalen. Bekijk de specificaties bij de vacature en solliciteer direct!

Klantenservice medewerker

Soms hebben klanten een klacht en willen ze even hun ei kwijt. Jij bent dan het luisterende oor van de klantenservice én biedt een passende oplossing. Hier neem je de problemen en ergernissen van de klant weg en bezorg je hun klantgeluk. Denk jij goed bij deze functie te passen? Check de voorwaarden en solliciteer!

Marketingmedewerker

Ben jij creatief en weet jij de weg op internet prima te vinden? Zet BeBo op de kaart en word een marketingtopper!

Medewerker groothandel

Sociaal, secuur en een salestopper: dat ben jij. Bij de groothandel-afdeling voel jij je helemaal thuis. De zakelijke markt wordt flink aangeboord door jouw verkooptalent. Lijkt het je iets? Solliciteer!

Tech & ICT

Achter de schermen vind je enkele echte strijders bij BeBo: de tech & ICT. In dit team ben je verantwoordelijk voor alle systemen binnen het bedrijf. Stressbestendigheid is een fijne eigenschap, aangezien het soms allemaal in één keer tegelijk op je bordje komt. Ga de uitdaging aan en solliciteer vandaag!