Gezelligheid bij BeBo!

BeBo-Gezelligheid, feestjes en uitjes

Hard werken kunnen we, maar ook een mooi feestje gaan we zeker niet uit de weg. Regelmatig organiseren we leuke uitjes, barbecues, activiteiten en feestjes met ons team. Na inspanning moet er immers ook tijd zijn voor ontspanning!

Tijdens het werk zorgen we voor de beste omstandigheden. Zo kan je ervoor kiezen om deel te nemen aan onze tafelvoetbalcompetitie of een rondje te wandelen met onze kantoorhond Frenkie. Ook hebben we allemaal een werkplek op maat en hebben uiteraard de gezelligste collega’s van Nederland.

Wil jij ook genieten van de gezelligheid binnen BeBo? En regelmatig een goed feestje meemaken? Kom dan bij ons werken! Solliciteer vandaag nog op één van onze functies en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het team.

Bekijk hieronder een impressie van onze gezellige feestjes en activiteiten!

De BeBo-Kerstborrel

20-12-2022

Om onze kerstvakantie in te luiden beginnen we gezamenlijk aan onze jaarlijkse BeBo-Kerstborrel. De borrel is dit jaar bij onze BeBo Parket vestiging. Team Marketing heeft de verkoophal een gezellige kerstsfeer gegeven. Overal hangen kerstlampjes en zijn er gezellige zithoekjes gecreëerd. Lees hier snel alles over onze jaarlijkse kerstborrel.

Nieuw Marketingkantoor

01-11-2022

De medewerkers van Team Marketing zijn ontzettend blij! Er is een nieuwe kantoorruimte voor dit team gerealiseerd. Een kantoorruimte met eigen foto- en videostudio, flexwerkplekken én een creatieve werkruimte.

BeBo-Bouwvakborrel 2022

29-07-2022

Traditiegetrouw organiseerden we dit jaar weer een bouwvakborrel voor alle BeBo-toppers. Inmiddels zijn we alweer een tijdje aan het werk. Maar kijken we terug op een supergezellige bouwvakborrel, een heerlijke barbecue en een gezellig drankje bij het Wapen van Vriezenveen!

Tot de nek in de drek (TDNIDD) 2022

02-09-2022

Op 2 juli 2022 was het weer zo ver: Tot De Nek In De Drek. Hier deden onze BeBo-Toppers natuurlijk aan mee! Hier lees je er alles over.

Frenkie de BeBo-Hond

01-09-2022

Als je bij BeBo op kantoor komt, word je direct enthousiast begroet door Frenkie de BeBo-Hond. Het is wetenschappelijk bewezen dat een hond op de werkvloer stress kan verminderen. Wij zijn gek op onze Frenkie, wordt Frenkie ook jouw beste vriend?

Bedrijvenvoetbal

30-06-2022

Vrijdag 17 juni heeft BeBo met maar liefst vijf teams meegedaan aan het bedrijvenvoetbaltoernooi! Het was een groot succes. Wat hebben we ons best gedaan, en wat hebben we veel plezier gehad.

Nieuwe BeBo-Sportkleding!

31-05-2022

Omdat wij wekelijks samen sporten onder werktijd, was het hoog tijd voor nieuwe sportkleding! Elke maandagmiddag trainen we samen onder begeleiding van Tom van ‘’Kamp van Koningsbrugge’’. Zo blijven we samen fit en houden we de teamspirit hoog! Heb jij al een sportieve BeBo-Topper gespot in onze BeBo rode sportoutfit?

Twenterand Run

21-05-2022

Deze 8 BeBo-Toppers zijn er maximaal voor gegaan tijdens de Twenterand Run Bedrijvenloop. Opgesplitst in een heren- en damesteam en met veel support van de collega’s, hebben zij de eindstreep van de 5km Bedrijvenloop weten te behalen. En het resultaat mag er wezen! In de top 10 zijn namelijk beide teams terug te vinden. Het herenteam is zelfs op de vierde plaats geëindigd!  Wij zijn super trots op onze BeBo-Toppers!

Feest: opening van de nieuwe kantine aan de Bovenlandweg!

13-05-2022

De vrijmibo hebben we vandaag feestelijk ingewijd. De nieuwe kantine aan de Bovenlandweg is af! Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we de nieuwe kantine en ons terras getest. En ze zijn goed gekeurd hoor! Wij zullen hier iedere pauze met veel gezelligheid doorbrengen (en ondertussen verslaan we elkaar met een potje tafelvoetbal).

Laatste dag van het jaar!

18-12-2021

Een kerstpakket krijgen is normaal al een feestje: maar bij BeBo helemaal! Wij drukken een kerstpakket niet zomaar in je handen, wij doen dat op z’n BeBo’s. Een groot feest in onze kerst drive thru met een feestelijk hapje en drankje. Wij zijn blij met onze BeBo-Toppers en dat laten we graag blijken.

Sportief & Fit bij BeBo!

07-09-2021

Samen sporten onder werktijd: bij BeBo staat het belang van fit zijn en teambuilding hoog in het vaandel. Elke maandagmiddag trainen we onder begeleiding van personal trainer Tom (‘Kamp van Koningsbrugge’) en halen we het maximale uit onszelf om de dag fit af te sluiten. En heb de volgende dag spierpijn? Je staat er niet alleen voor!

BeBo Vloeren 10 jarig bestaan!

07-06-2021

BeBo Vloeren bestaat 10 jaar! Dat betekent: tijd voor een feestje. Om dit te vieren is er een foodtruck festival georganiseerd bij Ribhouse Texas. Een gezellig feestje met heerlijk eten!

Vakantie voorbij… Eerst ontbijten !

11-01-2021

Onze vakantie is weer voorbij. Na een heerlijke vakantie, is het weer tijd om te werken. Om de ochtend goed te beginnen, ontbijten we gezellig samen. Zo kan iedereen elkaar weer zien en spreken voordat de drukte toeslaat. Super gezellig! (& mega lekker!!!)

Oktoberfest

09-10-2020

Het Oktoberfest in Vriezenveen gaat van start. BeBo is hier uiteraard aanwezig! Voor een leuk BeBo-Spandoek voor in de feesttent hebben we deze foto gemaakt in ons magazijn! Allemaal in een Tiroler outfit: Zigge Zagge Zigge Zagge Hoi Hoi Hoi!

Tot De Nek In De Drek

02-06-2019

Als trotse sponsor van het Vriezenveense evenement Tot De Nek In De Drek kunnen we natuurlijk niet achterblijven om hier zelf ook aan mee te doen. 😃