Tot de nek in de drek (TDNIDD) 2022

Kijk ons! We zijn er helemaal klaar voor om enorm door de modder te rollen bij Tot De Nek In De Drek (TDNIDD). Onze toppers moeten natuurlijk laten zien waar ze van gemaakt zijn!

Eén team, één taak bij TDNIDD

Op 2 juli 2022 was het weer zo ver: Tot De Nek In De Drek.

Ieder jaar zijn we er weer bij. Als sponsor van dit evenement doet Bebo mee aan deze loop met als doel (natuurlijk) het binnenhalen van de Gouden Klomp. Met een toffe grote groep collega’s zijn wij dan dit jaar die strijd ook weer aangegaan. Duidelijk is dat we niet gespaard zijn gebleven: werkelijk iedere Bebo topper zat van top tot teen onder de drek en vond modder terug op plekken waar ze het niet wilden vinden.

Naast het doel van winnen was plezier natuurlijk het voornaamste doel. Na het lopen van de run gingen we uiteraard met het hele team de feesttent in!

Resultaten Tot De Nek In De Drek

In teams van 4 collega’s zijn we aan de bedrijvenloop begonnen. De één loopt natuurlijk harder dan de ander maar de bedoeling is dat je rekening houdt met elkaar en gezamenlijk de finish haalt! Dus niet jouw tijd telt maar of je met je hele team gezamenlijk over de eindstreep komt. Zo werkt het ook bij Bebo. Samen het werk aangaan vinden wij heel belangrijk.

Teambuilding

Met een grote groep sportieve collega’s zijn we het hele jaar al bezig met de voorbereiding op deze loop. Op maandagmiddag sport dit team altijd samen. Dit is natuurlijk goed voor de gezondheid, maar ook voor de werksfeer! Aan het einde van de maandagmiddag verzamelen wij ons om de nodige calorieën te verbranden. En… Dit gebeurt onder werktijd, dus dat wordt gewoon door de baas betaald.

Vacatures

Ben jij nou enthousiast geraakt? Dan kom je toch óók werken bij Bebo? Kijk eens bij onze vacatures! Misschien zit er wel iets voor jou bij.