Tot De Nek In De Drek

Waanzinnig! Het grootste jaarlijks terugkerend festijn “Tot De Nek In De Drek” in ons eigen mooie boeren plaatsje Vriezenveen is altijd een enorm succes! Het hele dorp loopt uit om mee te doen aan deze obstakelrun, de kandidaten aan te moedigen of om een steentje bij te dragen in de organisatie. Zie je het al voor je? Voor je lol rennen door de Vriezenveense weilanden, rollend van de modderbaden door naar de hooibalen en hier en daar een duik in het kanaal en de beek! Klink goed toch? Ze zijn zelfs uitgekozen tot nummer 1 “Beste Mudrun van Nederland!”

Bedrijvenloop Tot De Nek In De Drek

Omdat Bebo Groep zich een trotse sponsor mag noemen laten we collega’s graag mee doen aan de bedrijfsrun van dit mooie evenement. Net als op ons werk moeten ze ook tijdens de run als team samenwerken om gezamenlijk de finish te behalen (na zeven en halve kilometer). Dat doet je goed en dat werkt mee aan een fijn groepsgevoel. Zelf vinden we dat dat heel goed past in ons bedrijf omdat we bij Bebo samenwerken heel belangrijk vinden. Iedereen hoort erbij en iedereen mag mee doen!

Glijbaan

Waar we zelf óók heel blij mee zijn is dat wij eigenaar zijn van de laatste finale hindernis “De glijbaan”. Als een stel blije kleine kinderen van een reuzenglijbaan onder de sproeiers door glijden om alle modder uit je oren te spoelen en onderaan je collega’s op te wachten om samen over de finish te rennen. Uiteraard sluiten we zo’n mooie dag af met de Steven Pig’s Afterparty.