Sportief & fit werken bij

Bij Bebo vinden we het belangrijk dat onze medewerkers gezond eten en regelmatig sporten. Daarnaast vinden we ook gezelligheid en teambuilding erg belangrijk. Wij hebben daarvoor een hele goede oplossing gevonden volgens onze medewerkers. Ben je benieuwd hoe wij hiervoor zorgen? Lees snel verder!

Sporten bij Bebo

Om het sporten en actief bezig te zijn te stimuleren heeft Bebo elke maandagmiddag een vast gezamenlijk sportmoment onder leiding van Tom Hallink. Tom heeft meegedaan aan kamp van Koningsbrugge en weet dus als geen ander hoe je het beste uit het team kan halen. Samen gezond bezig zijn en ook nog eens werken aan de teambuilding dat is een super combinatie!

Gezond eten bij Bebo

Voor sommige mensen is gezond eten een must voor andere juist een hele erge bijzaak. Bij Bebo proberen we de juiste balans te vinden en bieden wij onze medewerkers gezonde maaltijden aan. Zo hebben wij elke dag vers fruit voor al onze medewerkers. Daarnaast verzorgen wij ook elke dag de lunch voor onze medewerkers. Bij ons hoef je dus niet je eigen broodtrommeltje mee te nemen!

Groepsactiviteiten bij Bebo

Bij Bebo houden we wel een beetje van competitie. Zo doen wij als bedrijf zijnde o.a. mee met verschillende bedrijfssporten. Dit jaar staan de Twenterandrun, Bedrijvenvoetbal en Tot de nek in de drek op de planning. Wij vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers samen actief bezig kunnen zijn. Zo werken we bij elke activiteit ook aan de teambuiling. Lijkt je dit nou ook leuk? Twijfel niet en solliciteer op onze openstaande vacatures!