Feest: opening van de nieuwe kantine aan de Bovenlandweg!

Bij het leukste team van Nederland hoort natuurlijk ook een gezellige kantine! Deze week werd de nieuwe kantine geopend aan de Bovenlandweg. Zie en lees hier hoe het is geworden:

Nieuwe kantine

De kantine aan de bovenlandweg is een feit. Op 13 mei 2022 is de nieuwe kantine van Bebo Parket geopend. Dit is een oud kantoorpand dat uiteindelijk is verbouwd tot een gloednieuwe kantine!

In deze kantine zijn er allerlei dingen te doen: tafelvoetbal spelen, een kop koffie tappen, noem het maar op. Bij deze kantine hoeft geen enkel lid van ons team zich te vervelen.

Ook zijn er genoeg zitplaatsen aangebracht in de nieuwe kantine. Aan de achterwand zijn hoge banken met hoge tafels geplaatst. Op deze manier kunnen een heleboel Bebo toppers tegelijkertijd pauze houden en hebben ze genoeg zitplaatsen. Want van dat harde werken moet je van kunnen bijkomen!

Openingsfeest aan de bovenlandweg

De opening van de kantine was natuurlijk reden voor een feestje! Na werktijd werd er genoten van een stuk vlees die van de barbecue afkomstig was. Ook werden er drankjes gedronken tijdens de barbecue. Personeel van beide vestigingen waren aanwezig om de nieuwe kantine in actie te zien.

Vacatures

Ben je nieuwsgierig naar hoe de kantine er in het echt uit ziet? Neem dan contact met ons op! Wie weet werk je binnenkort bij Bebo.