Oktoberfest Vriezenveen

Op 9 november 2020 was het weer raak! Het jaarlijkse Oktoberfest in Vriezenveen. Deze keer gingen we gezellig met elkaar naar het feest in Vriezenveen. We stonden sterk met een grote groep van ongeveer 30 collega’s

Oktoberfest Vriezenveen

Wanneer de agenda Oktober had aangetikt, wisten we dat het er weer aan zat te komen: het Oktoberfest in Vriezenveen. Elk jaar is dit weer een spektakelfeest binnen Bebo. Bij dit feest komt het gehele dorp naar elkaar toe om het Oktoberfest te vieren. Dit feest vindt plaats in een gigantische tent midden op het dorpsplein van Vriezenveen.

Met hun mooie Tirol pakjes ging team Bebo op weg naar de tent. Met zijn allen op de fiets natuurlijk, omdat Bebo wel weet hoe ze een feestje moeten vieren. Als één team kwam Bebo aan bij de tent: tijd voor een feestje!

Gezelligheid binnen Bebo

Werken bij Bebo voelt als een groot feest. Door de vele Bebo-uitjes en de gezelligheid onderling is elk feestje gezellig. Niet alleen tijdens de feestjes maar ook op de werkvloer zit de sfeer er altijd goed in. Na werktijd wordt er vaak ook nog iets na gedronken om de dag te bespreken.

Contact

Heb je nou interesse om bij het gezelligste bedrijf van Nederland te werken? Neem dan contact met ons op! Bekijk al onze vacatures bij: alle vacatures. Wie weet kan jij jezelf binnenkort ook een Bebo topper noemen. Tot snel!