Nieuwe BeBo sportkleding!

Nieuwe Bebo sportkleding!

Voor onze wekelijkse bootcamp moeten we natuurlijk ook bijpassende sportkleding hebben! Dat hebben wij geregeld voor onze BeBo-Toppers. Elke maandagmiddag vanaf 16:30 uur begint onze wekelijkse bootcamp. Dit is natuurlijk niet alleen goed voor je conditie, maar ook goed voor de teambuilding. Deze wordt door een personal trainer bij een van onze panden gegeven. Zo trainen we tussen de pallets vloeren en helemaal in ons BeBo sfeertje.

Sportkleding

De sport kleding zorgt voor een echt teamgevoel. Elke week weer met de vaste groep in dezelfde tenues! De sportkleding bestaat uit een T-shirt en een vest met een prachtige tekst op de achterkant: ‘Deze BEBOTOPPER gaat minimaal voor de max’. Zo zijn we één team, met uiteraard één taak. En dat is het zweet behoorlijk los krijgen!

Nieuwe Bebo sportkleding!

Wekelijkse bootcamp

Om fit te blijven tijdens onze werkzaamheden, wordt er elke maandagmiddag een bootcamp georganiseerd. Deze wordt gehouden achter ons bedrijfspand! Hierdoor kan je op de maandagmiddag snel omkleden en mee doen. Bij deze bootcamp wordt er vooral gefocust op de conditie. Ook komt er een stukje kracht aan te pas! Daarnaast worden er veel oefeningen gedaan om de onderrug sterker te maken. Dit is noodzakelijk wanneer je een groot gedeelte van de dag zit, en de spieren in je onderrug niet of nauwelijks gebruikt.

Contact

Heb je nog vragen over het werken bij BeBo? Neem dan vooral contact met ons op! Wie weet sta je binnenkort in de nieuwe sportkleding mee te sporten. Wees niet gevreesd: de bootcamp is voor iedereen! Sportief of minder sportief, iedereen kan mee doen.