Nieuw Marketingkantoor

De medewerkers van team Marketing zijn ontzettend blij! Er is een nieuw marketingkantoor voor dit team gerealiseerd. Een kantoorruimte met eigen foto- en videostudio, flexwerkplekken én een creatieve werkruimte.

Werkplek

In dit team zijn het afgelopen jaar ontzettend veel nieuwe Marketeers aan de slag gegaan. Van Content Marketeers tot tekstschrijvers en Online Marketeers. Sinds enkele weken is dit team daadwerkelijk verhuisd naar hun nieuwe marketingkantoor. Aan de achterkant van het kantoor bevindt zich de werkplek waar de marketeers zich het meest bevinden. Hier werken ze alle briljante ideeën uit tot actiepunten.

Werkplek

Aan de voorkant van het nieuwe marketingkantoor is de creatieve werkruimte. Deze brengt een huiselijke sfeer met zich mee. Hier kunnen de marketeers samen vergaderen, nieuwe ideeën bespreken en enthousiaste plannen bedenken die ervoor zorgen dat we ons blijven onderscheiden in de markt.

Foto- en videostudio

Naast de creatieve werkruimte, beschikt dit team ook nog over een prachtige foto- en videostudio! Dé plek om te werken aan professionele (product)foto’s en video’s voor op onze websites en social media. Inmiddels zijn er al diverse foto’s en video’s genomen, die snel te zien zijn op onze kanalen.