Laatste dag van het Jaar!

Bij Bebo maken we van elke gelegenheid waar mogelijk een feestje. Zo doen we dat ook op de laatste dag van het jaar. Om onze collega’s te bedanken voor de goede inzet en hun aandeel in het succes van ons bedrijf, hielden wij i.v.m. de coronamaatregelen hielden wij een drive thru waar onze toppers doorheen reden. Ben jij ook benieuwd hoe dit verliep en wat voor feestje wij hiervan hebben gemaakt? Lees dan snel verder!

Kerstpakket

Zoals elk jaar ontvingen ook dit jaar onze Bebo toppers hun kerstpakket. Waar je bij de meeste bedrijven het pakket aan huis geleverd krijgt of waar je ‘m kan afhalen, pakken wij dit bij Bebo heel anders aan. Wij hebben het ophaal moment flink aangekleed met allemaal leuks en lekkers. Onze collega’s gingen samen met hun gezin of met andere collega’s met de auto door onze drive thru waar ze aan het einde van de rit hun kerspakket ontvingen. Dit jaar was het kerspakket ook weer goed gevuld met allerlei lekkers.

Eetkraampjes

De drive thru was erg vermakelijk voor zowel jong als oud. Zo waren er langs de route verschillende eetkraampjes te vinden waar onze collega’s erg verwend werden. Wij hadden o.a. oliebollen en lekkere warme chocomelk met slagroom. Aan iedereen werd gedacht, zelfs aan de kinderen. Voor hen waren er lekkere warme poffertjes geregeld. Al met al genoeg lekkers voor iedereen!

Spelletjes

Om de drive thru vermakelijk te laten zijn voor iedereen, hebben we de drive thru aangekleed met een paar leuke spelletjes. Zo hebben wij ons eigen ontworpen “kerstbal gooien” geïntroduceerd. Collega’s gingen met elkaar de strijd door vanuit de auto een kerstbal door de gaten in het bord te gooien. Zij konden hiermee punten verdienen. De auto met de meeste gescoorde punten ontving nadat alle auto’s waren geweest een leuke prijs. Wij hebben samen met onze collega’s erg genoten.