Frenkie de Bebo hond

Als je bij Bebo op kantoor komt, word je direct enthousiast begroet door Frenkie de Bebo hond. Het is wetenschappelijk bewezen dat een hond op de werkvloer stress kan verminderen. Ook zorgt een kantoorhond voor vrolijkheid op kantoor. Niet alleen op kantoor worden we blij van Frenkie maar er verschijnt ook een lach op het gezicht van klanten als ze Frenkie zien. Wij zijn gek op onze Frenkie, wordt Frenkie ook jouw beste vriend?

Minder stress

Wat door onderzoek wordt bevestigd in de International Journal of Environmental Research and Public Health, kunnen wij ook bevestigen. Door onze lieve Frenkie de Bebo hond hebben wij veel minder stress op de werkvloer. Frenkie is een Jack Russel. Jack Russels zijn hele lieve, trouwe en slimme hondjes. Even een momentje knuffelen is niet alleen fijn voor ons, maar ook voor Frenkie! Het werkt als een soort gezonde afleiding. In plaats van onze smartphone pakken, knuffelen wij met Frenkie.

Gezelligheid en teambuilding

Natuurlijk neemt Frenkie de Bebo hond een boel gezelligheid mee naar kantoor. Als je druk aan het werk bent wordt het direct veel gezelliger met een vrolijke viervoeter om je heen. Elke dag is Frenkie bij een ander team te vinden, zodat we één keer in de week de verantwoordelijkheid voor Frenkie krijgen. Dit kun je wel zien als een soort van mini teambuilding waarin we moeten samenwerken om voor Frenkie te zorgen. Dit zorgt voor een fantastisch teamgevoel op de werkvloer.

Vaker met de hond naar buiten

Frenkie vindt het natuurlijk heerlijk als hij even wordt uitgelaten. Zo’n drie keer per dag gaan collega’s met hem op stap. Hierdoor komen zij zelf ook meer buiten. De buitenlucht is altijd goed, zeker als je lang achter elkaar gefocust bent. Het is uiteraard ook gezellig om even samen met je collega’s een lekker stukje te wandelen.

Klanten zijn gek op Frenkie de Bebo hond

Over één ding zijn we het wel eens: Voor ons als collega’s is Frenkie echt een aanwinst. Maar ook klanten worden altijd razend enthousiast als ze Frenkie zien. Hoe kan het ook anders als er zo’n leuk hondje kwispelend naar je toe komt rennen!