Kerstvakantie

Zoals ieder jaar hebben wij onze winkels 2 weken gesloten tijdens de kerstvakantie. Zo kunnen al onze Bebo toppers bijkomen van alle drukte het afgelopen jaar en weer fris en fruitig beginnen aan een knallend nieuw jaar. Om deze vakantie goed te beginnen wordt er op de vrijdagmiddag een kerstborrel gegeven. Helemaal op de Bebo manier natuurlijk. Op onze kerstborrel wordt goed gezorgd voor onze collega’s. Er is gezorgd voor voldoende eten en drinken en natuurlijk een alcoholische versnapering.

Kerstlampjes

Zoals ieder jaar gaat onze marketingafdeling tot het uiterste om van onze kerstborrel weer een groot succes te maken. Meters met gekleurde kerstlampjes zijn weer van zolder afgehaald. De kerstbomen zijn op de pallets met vloeren gezet en op de achtergrond klinkt de gezellige kerstmuziek. Team Hospitality heeft gezorgd voor heerlijke warme broodjes en lekkere drankjes. Zo worden al onze Bebo toppers bedankt voor een fantastisch jaar.

Gezellig bijkletsen met alle collega’s

Onze collega’s kunnen op de kerstborrel weer gezellig bijkletsen met elkaar. Beide vestigingen hebben natuurlijk veelvuldig contact met elkaar, maar spreken elkaar privé een stuk minder natuurlijk. Zo is onze kerstborrel ook weer een goede manier om bij te kletsen of elkaar beter te leren kennen.

Kerstpakket

Onze collega’s krijgen niet alleen een gezellige kerstborrel, maar ook nog eens een goed gevuld kerstpakket. Deze zijn allemaal donderdag uitgedeeld zodat al onze collega’s deze mee konden nemen. Achterop de fiets na de kerstborrel is natuurlijk niet zo handig…

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2023

Via deze weg willen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2023 wensen. Op naar een jaar met prachtige vloeren, tevreden klanten en natuurlijk blije collega’s!