Bouwvakborrel 2022

Traditiegetrouw organiseerden we dit jaar weer een bouwvakborrel voor alle Bebo-toppers. Inmiddels zijn we alweer een tijdje aan het werk. Maar kijken we terug op een supergezellige bouwvakborrel, een heerlijke barbecue en een gezellig drankje bij het Wapen in Vriezenveen!

Drie weken vakantie

Elk jaar sluit Bebo voor drie weken zijn deuren. Dat betekent dat wij met alle Bebo toppers genieten van maar liefst drie weken achter elkaar VAKANTIE! Natuurlijk zijn deze drie weken vakantie echt heerlijk maar ook heeft vakantie een positief effect op je gezondheid. In de vakantie geven we ons lichaam even volledige rust waardoor je weer helemaal mentaal en fysiek bent opgeladen! Je zult merken dat je na je vakantie weer fris en fruitig aan het werk kan gaan.

Gezellig samen afsluiten

Waar hard gewerkt wordt, moet ook ruimte zijn voor ontspanning. Daarom luiden we samen de vakantie in met een gezellige bouwvakborrel. Om twee uur ging de showroom dicht en werden alle Bebotoppers verrast met een echte Bebo strandtas! Deze zat vol met leuke vakantie gadgets zoals een Bebo zonnebril, Bebo Beach bal set en Bebo Jenga. Na het eerste welverdiende drankje bij Bebo zijn we naar het Wapen in Vriezeveen gegaan. Het hele terras werd gevuld met Bebotoppers en na een jaar hard werken genoten we allemaal van de heerlijke barbecue, een lekker drankje erbij en het feestje was compleet! De vakantiestemming zat er bij iedereen direct in!

Teambuilding

Tijdens de borrel leer je je collega’s op een hele andere manier kennen. Je hebt informelere gesprekken heel anders dan in bijvoorbeeld een pauze. Ook zie en spreek je bepaalde collega’s eens echt goed, zoals diegenen die bijvoorbeeld niet met jou op kantoor zitten of in hetzelfde filiaal werken. Even lekker bijkletsen over je persoonlijke leven, zo schep je echt een band met elkaar. Omdat de bouwvakborrel wederom een groot succes was, is iedereen weer trots dat ze zich echte Bebotoppers mogen noemen!