BeBo Vloeren 10 Jaar!

BeBo Vloeren bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met al het personeel van BeBo Vloeren hebben wij dit groots aangepakt natuurlijk. Benieuwd hoe wij een leuk feestje hebben gevierd? Lees dan snel verder!

Reden voor feest

10 jaar geleden werd een gat in de markt gevonden met de productie van PVC-vloeren. Wij als BeBo Vloeren gaan natuurlijk voor de beste vloeren dus moesten wij ook maar eens kennismaken met PVC. De locatie aan de Laminaatweg bestond toentertijd al, maar alles op één locatie verkopen, dat werd een beetje krap. Dus werd er gekozen om een nieuwe vestiging te openen voor de verkoop van hoofdzakelijk PVC-vloeren. Inmiddels is de opening van de vestiging aan de Handelsweg al weer 10 jaar geleden en leek het ons een goed moment om dit eens goed te vieren samen met onze collega’s.

Feest BeBo Vloeren 10 jaar

Om dit jubileum te vieren hebben wij met alle collega’s genoten van een foodtruckfestival bij ‘Ribhouse Texas’ in Geesteren. Hier kregen wij heerlijke drankjes en fantastische hapjes. Naast eten en drinken was er ook tijd voor een goed gesprek en voor een een beetje competitie, werden er verscheidene spelletjes gespeeld. Een heerlijke middag en avond waar we met z’n allen tevreden op terug kunnen kijken.

 

Foodtruckfestival

Bij ‘Ribhouse Texas’ hebben wij genoten van een heerlijk foodtruckfestival. Er was een ruime keuze aan verschillende lekkernijen. Van koude tot warme bereidingen en van vlees tot vis en vegetarisch, overal was aan gedacht. Daarnaast waren de weergoden ons ook goed gezind. Al met al hebben we genoten van een heerlijke dag met alle collega’s.