Arbeidsvitamientjes

Elke dag staat er gratis fruit klaar in de kantine. Op die manier komt iedere Bebo topper aan zijn dagelijkse arbeidsvitamientjes! Lees er hier alles over.

Gratis fruit – Gratis arbeidsvitamientjes

Elke week weer staan er twee grote kratten vol met gratis fruit! Dit zorgt er voor dat iedere werknemer aan zijn dagelijkse vitamientjes komt. Want ‘An apple a day keeps the doctor away’. Ook hebben de meeste collega’s dan geen excuusjes meer voor het feit dat ze niet aan hun dagelijkse arbeidsvitamientjes te komen.

Gratis broodjes en snacks

Dat gratis fruit is natuurlijk erg lekker, maar we hebben nog veel meer lekkers klaar staan! Naast het gratis fruit staan er ook gratis broodjes en snacks klaar voor onze toppers. Op deze manier is het onnodig om een lunch mee te nemen van huis: Bebo heeft alles geregeld!

Naast een paar lekkere broodjes, is er ook nog soep aanwezig bij onze bar. In deze bar worden elke dag knakworstjes warmgemaakt. Ook staat er gratis drinken in de koelkast van deze bar. Dit mag je ten alle tijden pakken.

Contact

Heb je al trek gekregen van al dat gratis eten en drinken? Kijk dan eens welke vacatures er beschikbaar zijn! Misschien zit je binnenkort wel te genieten van een gratis stuk fruit.